8 kişilik
Malzemeler
1 paket Eti Sultani bisküvi
1 lt. süt
1 su bardağı su
8 çorba kaşığı irmik
11 çorba kaşığı toz şeker
1 paket vanilya
Yapılışı
Derince bir tencereye (teflon tencere daha iyi) bisküvi hariç bütün malzemeleri koyun. Karıştırarak muhallebi kıvamına gelene kadar pişirin. 30-35 cm çapında yuvarlak borcam tepsinin dibine bisküvileri yerleştirin. Üzerine yavaş yavaş gezdirerek sıcak muhallebiyi dökün. Dumanı gittikten sonra buzdolabına koyun. Tarçın, hindistan cevizi, fındık, ceviz gibi şeylerden istediğinizle süsleyip dilimleyerek servis edin. Afiyet olsun.
Malzemeler
1 paket Eti Sultani bisküvi
1 lt. süt
1 su bardağı su
8 çorba kaşığı irmik
11 çorba kaşığı toz şeker
1 paket vanilya
Yapılışı
Derince bir tencereye (teflon tencere daha iyi) bisküvi hariç bütün malzemeleri koyun. Karıştırarak muhallebi kıvamına gelene kadar pişirin. 30-35 cm çapında yuvarlak borcam tepsinin dibine bisküvileri yerleştirin. Üzerine yavaş yavaş gezdirerek sıcak muhallebiyi dökün. Dumanı gittikten sonra buzdolabına koyun. Tarçın, hindistan cevizi, fındık, ceviz gibi şeylerden istediğinizle süsleyip dilimleyerek servis edin. Afiyet olsun.
Yorumlar