4-5 kişilik
Malzemeler
2 su bardağı Pirinç
Sıvıyağ
3 büyük Havuç
Tuz veya Vegetta
Yapılışı
Pirincinizi sıcak suda ıslatın. Havuçları küp küp doğrayın. Sıvıyağda kavurun. 2,5 su bardağı su ve damak tadınıza göre tuz veya Vegetta ekleyin. Su kaynayınca pirincinizi ekleyin. Pilavınızı pişirin.
Malzemeler
2 su bardağı Pirinç
Sıvıyağ
3 büyük Havuç
Tuz veya Vegetta
Yapılışı
Pirincinizi sıcak suda ıslatın. Havuçları küp küp doğrayın. Sıvıyağda kavurun. 2,5 su bardağı su ve damak tadınıza göre tuz veya Vegetta ekleyin. Su kaynayınca pirincinizi ekleyin. Pilavınızı pişirin.
Yorumlar