Krepli Köfte

8-10 kişilik

Malzemeler

Köfteler için
750 gr. Orta Yağlı Kıyma
1 büyük Kuru Soğan
1 Yumurta
Bayat Ekmek İçi

Krep için
Yarım kilo Süt
1 çay kaşığı silme Tuz
1 su bardağı Un (kıvam tutması için biraz daha ekleyebilirsiniz)
2 adet yumurta

Yapılışı
Ağız tadınıza göre köfte harcınızı hazırlayın.

Krep malzemesini blender’dan geçirin. Cıvık bir boza kıvamına gelsin. Az yağlı teflon tavada ince krepler yapın. Her krebin ortasına bir köfte eninde boydan boya köfte harcını döşeyin. Krepleri rulo haline getirin. 30 dakika buzdolabında bekletin. Az yağlı teflon tavada, elektrikli ızgarada veya üzerlerine yağ sürüp pişirme kağıdı üzerinde fırında pişirin.

Yorumlar