10-12 kişilik
Malzemeler
5 yufka
300 gr. Beyaz Peynir
Yarım demet maydanoz
1 şişe soda
2 yumurta
1 çay bardağı Sıvıyağ
Yapılışı
Tepsinin altını yağlayın. Yufkaların yarısını kuru olarak döşeyin. Ortasına beyaz peynirli ve maydanozlu içi döşeyin. Üzerine kalan yufkaları yine kuru döşeyin. Böreği servis ediyormuşsunuz gibi dilimleyin.
Sodayı, yumurtayı ve sıvıyağı çırpın. Böreğin üzerine dökün. Çekmesini bekleyin. Fırına verin.
Malzemeler
5 yufka
300 gr. Beyaz Peynir
Yarım demet maydanoz
1 şişe soda
2 yumurta
1 çay bardağı Sıvıyağ
Yapılışı
Tepsinin altını yağlayın. Yufkaların yarısını kuru olarak döşeyin. Ortasına beyaz peynirli ve maydanozlu içi döşeyin. Üzerine kalan yufkaları yine kuru döşeyin. Böreği servis ediyormuşsunuz gibi dilimleyin.
Sodayı, yumurtayı ve sıvıyağı çırpın. Böreğin üzerine dökün. Çekmesini bekleyin. Fırına verin.
Yorumlar