BAYRAM MENÜSÜ

Hepinizin bayramını en içten dileklerimle kutluyorum. Her gününüzün bayram neşesiyle ve sevdiklerinizle geçmesini diliyor Bayram Menümü veriyorum ama fotoğraflarını daha sonra ekleyeceğim.

Biz Rumelili olduğumuzdan her bayram Selanik Usulü Büryan yapılır. Bu yemeğimizin tavuk ile yapılanı blogda var. Kurban bayramı olduğundan et kulanarak yapıyoruz. Etin suyuna çorba. Ana yemek olarak elbette ki kavurma. Tatlı olarak Sac Arası Kaymaklımız var. Selanik Usulü Büryan dışındaki bütün tariflerimi daha sonra sizlerle paylaşacağım. Şimdilik hoşçakalın, tekrar iyi bayramlar diliyor menümüzün son halini veriyorum.


Büryan Suyuna Çorba
Kavurma
Selanik Usulü Etli Büryan
(Bayram İzlenimleri'nde ilettiğm gibi fotoğraf tavuklu oldu.)
Sac Arası Kaymaklı

Yorumlar