SARMISAKLI EKMEK

Ben Mantar Soslu Makarna'nın yanında servis için iki büyük dilimtambuğday ekmeği kullandım. Fotoğrafta makarnanın üst kısmındalar. Siz istediğiniz miktarda ve istediğiniz çeşit ekmek kullanabilirisiniz. Ekmek dilimlerinin üzerine dövülmüş sarmısak sürün. Sonra fırçayla zeytinyağ sürün. Son olarak da kekik serpin. Yağlı kağıt serilmiş tepsiye dizdiğiniz ekmek dilimlerini 180 derece önceden ısıtılmış fırında kızartın. Benim ekmeklerim 5 dakikada kızardı. Sizin ekmeğinizin cinsi ve kalınlığına göre pişme süresi değişebilir. Kontrol etmeyi unutmayın. Bu ekmekleri makarna yanında, çay saatinde, pizza yanında, istediğiniz her yemeğin yanında, evde verdiğiniz partilerde rahatlıkla ikram edebilirsiniz. Hem pratik hem lezzetli bir ikram.Afiyet olsun.

Yorumlar